11 erogene zones van een vrouw die elke man moet kennen

In de handen van een ervaren minnaar kan een erogene zone al het vrouwelijke lichaam zijn — van de tips van de vingertoppen op de huid op de bovenkant van de top.

En toch zijn er punten, wat betreft tot welk maximum plezier.

een.Clitoris

Het beroemdste en meest gevoelige punt op het vrouwelijke lichaam.

En dit is geen geschat oordeel. Een paar jaar geleden onderzocht Canadese seksologen hoe vrouwen reageren op stimulatie van bepaalde bekende erogene zones.

En vond dat het aanraken van rommel het grootste gamma van sensaties veroorzaakte.

De clitoris met het volledige recht kan worden genoemd «rode knop» Om scherpe sexy ervaringen te lanceren.

Houd er rekening mee dat met deze knop u moet contacteren. De meeste vrouwen geven de voorkeur aan de man die de clitoris zelf streelt, maar het gebied om hem heen. Anders kunnen de sensaties te scherp zijn en ongemak brengen.

2. Tepels

Het tweede gevoeligheidspunt op het vrouwelijke lichaam. Tijdens de massage van de tepels zijn dezelfde delen van de hersenen enthousiast als wanneer de clitoris-stimulatie.

Waar, met clitorium vuurwerk het niet vergelijkt: deze opwinding is iets lager in de intensiteit. Desalniettemin kan genegenheid voor deze zone ook leiden tot een orgasme.

En vrij ongebruikelijk. Vrouwen beschrijven het als iets dat lange rijschrijft in het lichaam en vervolgens plotseling explodeert en de golf van sensaties dekt.

Ergens hier is het legendarische punt G, evenals een beetje minder legendarische punten A en U. Echter, elke vrouw heeft hun locatie individueel.

EN «voelde» De genotzone kan alleen experimenteel zijn. Punten, trouwens, zijn gescheiden, dus sommige van hen tijdens het intieme proces dat u waarschijnlijk zult aanraken.

4. Schaambeen

Lobok (zone boven het schaambeen, gelegen net boven de clitoris) is ook rijk aan nerveuze eindes.

Laat zijn gevoeligheid en niet vergelijken met de gevoeligheid van de clitoris of tepels, maar de massage is de gebieden die ook in staat zijn om veel seksuele ervaringen te leveren.

Bovendien strijk je de pubery vingers up-down, je rek je indirect de sekslippen en clit. En dit zal aangename sensaties toevoegen.

5. Mond en lip

Lippen — Een van de krachtigste pleziercentra. Dit komt door de allereerste ervaring van liefde en veiligheid die elke persoon krijgt.

In de kindertijd drukken we allemaal op de lippen naar de borst van de moeder, en deze actie vormt neurale verbindingen in de hersenen, die voor altijd de stimulatie van de lippen associëren met het gevoel van verrukking, liefde en veiligheid.

In veel opzichten is het later,

in de volwassenheid, worden kussen een verplichte metgezel van romantische en intieme relaties.

Strijd de lippen van de partner met de taal, het geven ze voorzichtig de schuld met je vingers, netjes zuigen of bijten — Dit alles zal de zee van ervaringen leveren.

6. Het binnenoppervlak van de heup

De combinatie van dunne zachte huid, evenals de nabijheid van de genitale organen maakt de binnenkant van de heup een van de belangrijkste erogene zones op het vrouwelijke lichaam.

Streek dit gedeelte met je vingers, streling de taal.

7. Zitvlak

Massage, plicht, strijken — Dit alles verhoogt de bloedcirculatie op het gebied van klein bekken, inclusief.

Daarom, raakt u aan op de billen seksuele opwinding.

Het is alleen belangrijk om de reactie van het meisje te controleren en de methode van stimulatie te kiezen die er aangenamer lijken.

acht. Anaal gat en zone eromheen

Anus vol zenuwe eindes en kan erg gevoelig zijn. Het is daarmee dat het zogenaamde anale orgasme mogelijk is.

Houd gewoon in gedachten dat Anus, in tegenstelling tot vagina, geen smeermiddel heeft. Bovendien is de huid rond de achterpassage en binnenin dunner en zacht dan in de vagina.

Daarom, als u besluit om anale seks te proberen, moet u smeermiddelen aandelen en langzaam, voorzichtig en netjes handelen.

9. Midden oren

Ze zijn letterlijk overvol door nerveuze uiteinden en zijn zo gevoelig dat veel mensen opgewonden zijn, zelfs van hete gefluister.

Probeer het oor van het oor van de partner te kussen, te likken of https://kamagra.startbewijs.nl/ te stoten — Het zal haar volledig prikkelen en meer gepassioneerd maken.

10. Nek

Kussen in de nek — een van de Hollywood romantische stempels, en het is niet goed. Leer hier is dun en gevoelig.

Bovendien is een puur biologisch nek een kwetsbare zone waaraan we niemand proberen te laten.

En als iemand werd ingediend, zie het dan als een intieme handeling. Bijna net zo intiem als seks.

Kusjes, slagen met vingers, strelende tong in een delicaat gebied onder het haar — Een zekere manier om de partner op te wekken en het op de juiste manier in te stellen.

elf. Borstels en polsen

Huid aan de binnenkant van de pols dun en zacht, en op de vingers — ongelooflijk gevoelig.

Dat is de reden waarom, het knijpen van de polsen van de partner of de huid op hen plagen met de taal, die de vingers met zijn vingers binden, het gemakkelijk in de staat van opwinding brengen.